Op1 gemist? Hugo Borst en Adelheid Roosen over dementie-programma Roosen & Borst

Op1 gemist? Hugo Borst en Adelheid Roosen over dementie-programma Roosen & Borst

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De moeders van zowel Adelheid Roosen als Hugo Borst kregen de diagnose Alzheimer en dus besloten de twee samen een documentaireserie over de ziekte te maken: Roosen & Borst. Dit keer gaat het vooral over afscheid nemen, bij Op1 vertelt het duo over de mooie en pijnlijke kant van die rouw: "Je neemt van iemand afscheid in etappes."

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Het nieuwe programma Roosen & Borst is vanaf dinsdag 31 mei wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Roosen & Borst terugkijken bij Gids.tv..

<em>Op1</em> gemist? <em>Hugo Borst</em> en <em>Adelheid Roosen</em> over dementie-programma <em>Roosen &amp; Borst</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De moeders van zowel Adelheid Roosen als Hugo Borst kregen de diagnose Alzheimer en dus besloten de twee samen een documentaireserie over de ziekte te maken: Roosen & Borst. Dit keer gaat het vooral over afscheid nemen, bij Op1 vertelt het duo over de mooie en pijnlijke kant van die rouw: "Je neemt van iemand afscheid in etappes." Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Het nieuwe programma Roosen & Borst is vanaf dinsdag 31 mei wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Roosen & Borst terugkijken bij Gids.tv..
Talkshow :
Op1 gemist? Hugo Borst en Adelheid Roosen over dementie-programma Roosen & BorstActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV