Valentijn Driessen over ruzie Alfred Schreuder en Daley Blind: 'Schreuder speelt gevaarlijk spel'

Valentijn Driessen over ruzie Alfred Schreuder en Daley Blind: 'Schreuder speelt gevaarlijk spel'

Woensdag 9 november 2022 om 09:36

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Valentijn Driessen</em> over ruzie Alfred Schreuder en <em>Daley Blind</em>: 'Schreuder speelt gevaarlijk spel' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Valentijn Driessen is nooit te beroerd om een conflict bij Ajax lekker uit te vergroten en op te poken. Op bezoek bij Vandaag Inside grijpt hij zijn kans om de ruzie tussen Ajax-trainer Alfred Schreuder en linksback Daley Blind te bespreken. Volgens Driessen speelt Schreuder een gevaarlijk spel door Blind niet op te stellen, aangezien diens vader Danny Blind in januari terug zal keren in de raad van commissarissen. Driessen vermoedt dat Blind weigerde in te vallen in de wedstrijd tegen Rangers, maar Johan Derksen vraagt zich af of Blind zelf niet doorheeft dat hij het niet meer kan belopen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Valentijn Driessen is nooit te beroerd om een conflict bij Ajax lekker uit te vergroten en op te poken. Op bezoek bij Vandaag Inside grijpt hij zijn kans om de ruzie tussen Ajax-trainer Alfred Schreuder en linksback Daley Blind te bespreken. Volgens Driessen speelt Schreuder een gevaarlijk spel door Blind niet op te stellen, aangezien diens vader Danny Blind in januari terug zal keren in de raad van commissarissen. Driessen vermoedt dat Blind weigerde in te vallen in de wedstrijd tegen Rangers, maar Johan Derksen vraagt zich af of Blind zelf niet doorheeft dat hij het niet meer kan belopen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's