Stelling in HLF8: 'voltijdbonus is oplossing voor lerarentekort'

Stelling in HLF8: 'voltijdbonus is oplossing voor lerarentekort'

Woensdag 9 november 2022 om 21:42

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 8 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Er is een groot lerarentekort maar er is een oplossing voor: de voltijdbonus. Dennis Wiersma, minister voor primair en voortgezet onderwijs, wil leraren die geen volledige baan hebben met een bonus verleiden meer uren voor de klas te gaan staan. Thijs Meeuwsen gaat voor HLF8 de straat op om te peilen wat Nederlanders vinden van de stelling: 'de voltijdbonus is de oplossing voor het lerarentekort'.

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Stelling in <em>HLF8</em>: '<em>voltijdbonus</em> is oplossing voor lerarentekort' Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 8 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Er is een groot lerarentekort maar er is een oplossing voor: de voltijdbonus. Dennis Wiersma, minister voor primair en voortgezet onderwijs, wil leraren die geen volledige baan hebben met een bonus verleiden meer uren voor de klas te gaan staan. Thijs Meeuwsen gaat voor HLF8 de straat op om te peilen wat Nederlanders vinden van de stelling: 'de voltijdbonus is de oplossing voor het lerarentekort'. Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's