Zien: Pierre Kartner (Vader Abraham) zingt 'Het kleine café aan de haven'

Zien: Pierre Kartner (Vader Abraham) zingt 'Het kleine café aan de haven'

Vrijdag 11 november 2022 om 14:14

Pierre Kartner, beter bekend als Vader Abraham, behoort tot de succesvolste Nederlandstalige artiesten uit de geschiedenis. Hij is op 87-jarige leeftijd overleden, maar veel (oudere) Nederlanders zullen zijn successen uit de jaren zeventig nog herinneren. Toen scoorde Kartner hits met 'Den Uyl is in den olie', ''t Smurfenlied' en de onverwoestbare evergreen 'Het kleine café aan de haven'. Dat laatste nummer bracht hij op hoge leeftijd nog live ten gehore.

Hieronder zie je een optreden van Vader Abraham met 'Het kleine café aan de haven' bij het Muziekfeest op het Plein in 2014.

Zien: <em>Pierre Kartner</em> (Vader Abraham) zingt 'Het kleine café aan de haven' Pierre Kartner, beter bekend als Vader Abraham, behoort tot de succesvolste Nederlandstalige artiesten uit de geschiedenis. Hij is op 87-jarige leeftijd overleden, maar veel (oudere) Nederlanders zullen zijn successen uit de jaren zeventig nog herinneren. Toen scoorde Kartner hits met 'Den Uyl is in den olie', ''t Smurfenlied' en de onverwoestbare evergreen 'Het kleine café aan de haven'. Dat laatste nummer bracht hij op hoge leeftijd nog live ten gehore. Hieronder zie je een optreden van Vader Abraham met 'Het kleine café aan de haven' bij het Muziekfeest op het Plein in 2014. Bekijk ook Vader Abraham (87) overleden: bekijk zijn keuze voor Sieneke op Songfestival Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Pierre Kartner (Vader Abraham) zingt 'Het kleine café aan de haven'

Actuele video's

Meer actuele video's