Leontine Ruiters tot over haar oren verliefd op John: "Het bestaat nog, ook op je 54e"

Leontine Ruiters tot over haar oren verliefd op John: "Het bestaat nog, ook op je 54e"

Vrijdag 11 november 2022 om 20:58

Toen bleek dat haar ex Marco Borsato vreemdging bij de vleet en daar bovenop beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, belandde Leontine Ruiters in een orkaan die maar niet tot stilstand leek te komen. In RTL Boulevard vertelt Leontine hoe het nu met haar gaat.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Leontine Ruiters</em> tot over haar oren <em>verliefd</em> op John: &quot;Het bestaat nog, ook op je 54e&quot; Toen bleek dat haar ex Marco Borsato vreemdging bij de vleet en daar bovenop beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, belandde Leontine Ruiters in een orkaan die maar niet tot stilstand leek te komen. In RTL Boulevard vertelt Leontine hoe het nu met haar gaat. Tekst gaat verder onder de video. VerliefdLeontine zocht de luwte, maar nu is ze terug van weggeweest, tot over haar oren verliefd én doet ze voor het eerst haar verhaal over haar nieuwe en oude vlam: "Ik ga geen diepte-interview geven over John, maar ik ben wel verliefd. Het bestaat nog, ook op je 54e!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Leontine Ruiters tot over haar oren verliefd op John: "Het bestaat nog, ook op je 54e"

Verliefd
Leontine zocht de luwte, maar nu is ze terug van weggeweest, tot over haar oren verliefd én doet ze voor het eerst haar verhaal over haar nieuwe en oude vlam: "Ik ga geen diepte-interview geven over John, maar ik ben wel verliefd. Het bestaat nog, ook op je 54e!"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's