Veronica Offside gemist? Ontslag Dirk Kuyt kost ADO Den Haag 600.000 euro

Veronica Offside gemist? Ontslag Dirk Kuyt kost ADO Den Haag 600.000 euro

Zaterdag 12 november 2022 om 10:14

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Offside</em> gemist? Ontslag <em>Dirk Kuyt</em> kost ADO Den Haag 600.000 euro Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. De roep om het ontslag van Dirk Kuyt klinkt steeds luider. Het uit de laan sturen van de 42-jarige trainer is echter een dure grap voor ADO Den Haag. John van Zweden onthuld in Veronica Offside welk bedrag Kuyt meekrijgt als hij wordt ontslagen. De oud-aanvaller krijgt volgens Van Zweden 600.000 euro mee als hij wordt gedwongen zijn biezen te pakken. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

De roep om het ontslag van Dirk Kuyt klinkt steeds luider. Het uit de laan sturen van de 42-jarige trainer is echter een dure grap voor ADO Den Haag. John van Zweden onthuld in Veronica Offside welk bedrag Kuyt meekrijgt als hij wordt ontslagen. De oud-aanvaller krijgt volgens Van Zweden 600.000 euro mee als hij wordt gedwongen zijn biezen te pakken.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's