Op1 gemist? Michael van Praag over WK-Qatar: 'Blatter had moeten ingrijpen'

Op1 gemist? Michael van Praag over WK-Qatar: 'Blatter had moeten ingrijpen'

Zaterdag 12 november 2022 om 08:42

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Michael van Praag over WK-Qatar: 'Blatter had moeten ingrijpen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Hoe is het voor de vers gekozen WK-selectie van Louis van Gaal om naar het WK in Qatar te gaan? Volgens Michael van Praag had de toewijzing van het toernooi aan Qatar nooit moeten plaatsvinden. 'Oud-FIFA-baas Blatter had moeten ingrijpen. (...) Maar hij kon het niet in zijn eentje terugtrekken want het grootste gedeelte van zijn bestuur was omgekocht.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Michael van Praag over WK-Qatar: 'Blatter had moeten ingrijpen'

Hoe is het voor de vers gekozen WK-selectie van Louis van Gaal om naar het WK in Qatar te gaan? Volgens Michael van Praag had de toewijzing van het toernooi aan Qatar nooit moeten plaatsvinden. 'Oud-FIFA-baas Blatter had moeten ingrijpen. (...) Maar hij kon het niet in zijn eentje terugtrekken want het grootste gedeelte van zijn bestuur was omgekocht.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's