The Masked Singer gemist? De Mummie treedt op met 'Losing My Religion'

The Masked Singer gemist? De Mummie treedt op met 'Losing My Religion'

Friday 11 November 2022 om 23:38

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 11 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Al aan het begin van zijn optreden, weten de panelleden zeker dat de Mummie een professionele zanger is. Ze zijn zo onder de indruk van zijn stem, maar hebben nog geen flauw idee wie deze BN'er kan zijn.

Lees verder onder de video.

<em>The Masked Singer</em> gemist? <em>De Mummie</em> treedt op met 'Losing My Religion' Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 11 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Al aan het begin van zijn optreden, weten de panelleden zeker dat de Mummie een professionele zanger is. Ze zijn zo onder de indruk van zijn stem, maar hebben nog geen flauw idee wie deze BN'er kan zijn. Lees verder onder de video. Tv-kokÉén ding wist het panel tijdens het optreden zeker: met zo’n lekkere stem was het sowieso een professionele zanger. In de video vertelde Mummy dat hij de competitie 'op smaak' kwam brengen, waardoor Buddy Vedder en Gerard Joling meteen dachten dat ze met een tv-kok te maken hadden. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer gemist? De Mummie treedt op met 'Losing My Religion'

Tv-kok
Één ding wist het panel tijdens het optreden zeker: met zo’n lekkere stem was het sowieso een professionele zanger. In de video vertelde Mummy dat hij de competitie 'op smaak' kwam brengen, waardoor Buddy Vedder en Gerard Joling meteen dachten dat ze met een tv-kok te maken hadden.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's