Video: Doet Inge de Bruijn mee aan nieuwe seizoen The Masked Singer?

Video: Doet Inge de Bruijn mee aan nieuwe seizoen The Masked Singer?

Zaterdag 12 november 2022 om 22:02

Inge de Bruijn wordt veel genoemd voor één van de pakken in The Masked Singer. Volgens de oud-topzwemster is daar natuurlijk niks van waar: "Ik vind het wel heel leuk om te zingen, heb het ook wel gedaan. Maar ik kan niet zo zingen a la Alicia Keys nee. Was het maar zo'n feest."

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Video: Doet <em>Inge de Bruijn</em> mee aan nieuwe seizoen <em>The Masked Singer</em>? Inge de Bruijn wordt veel genoemd voor één van de pakken in The Masked Singer. Volgens de oud-topzwemster is daar natuurlijk niks van waar: "Ik vind het wel heel leuk om te zingen, heb het ook wel gedaan. Maar ik kan niet zo zingen a la Alicia Keys nee. Was het maar zo'n feest." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook SPOILER: bekijk hier de onthulling van de Mummie in The Masked Singer 2022 Bekijk deze video » Toine van Peperstraten over deelname The Masked Singer: "Beetje ziek van" Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's