In de schaduw van het WK: weer vliegtuig met doodskist van Qatar terug naar Nepal

In de schaduw van het WK: weer vliegtuig met doodskist van Qatar terug naar Nepal

Maandag 14 november 2022 om 13:51

De documentaireserie In de schaduw van het WK belicht de zwarte kant van het aankomende WK Voetbal, bij de voorbereiding zijn in Qatar 6500 mensen om het leven gekomen door de verschrikkelijke omstandigheden. Het komt regelmatig voor dat een vliegtuig vanuit Qatar met een doodskist terugkeert naar Nepal, waar veel stadionbouwers vandaan komen. Elke dag zijn er nabestaanden die hun overleden dierbare komen ophalen van het vliegveld.

Bekijk de beelden van In de schaduw van het WK hieronder.

De laatste aflevering van In de schaduw van het WK is maandag 14 november rond 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van In de schaduw van het WK terugkijken bij Gids.tv.

<em>In de schaduw van het WK</em>: weer vliegtuig met doodskist van Qatar terug naar Nepal De documentaireserie In de schaduw van het WK belicht de zwarte kant van het aankomende WK Voetbal, bij de voorbereiding zijn in Qatar 6500 mensen om het leven gekomen door de verschrikkelijke omstandigheden. Het komt regelmatig voor dat een vliegtuig vanuit Qatar met een doodskist terugkeert naar Nepal, waar veel stadionbouwers vandaan komen. Elke dag zijn er nabestaanden die hun overleden dierbare komen ophalen van het vliegveld. Bekijk de beelden van In de schaduw van het WK hieronder. De laatste aflevering van In de schaduw van het WK is maandag 14 november rond 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van In de schaduw van het WK terugkijken bij Gids.tv. In de schaduw van het WK: geen vergoeding na ‘natuurlijke dood’ 28-jarige jongen Bekijk deze video » Louis van Gaal tegen Danny Ghosen: 'Denk je dat ik geen kranten lees?' (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's