Wesley Sneijder kritisch op Ten Hag in Veronica Offside: 'Doe je niet met zo'n speler'

Wesley Sneijder kritisch op Ten Hag in Veronica Offside: 'Doe je niet met zo'n speler'

Maandag 14 november 2022 om 23:53

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Wesley Sneijder</em> kritisch op Ten Hag in <em>Veronica Offside</em>: 'Doe je niet met zo'n speler' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Christiano Ronaldo voelt zich niet meer thuis bij Manchester United. Dat vertelt hij in een interview dat binnenkort wordt uitgezonden. Ronaldo voelt zich zelfs verraden. Volgens Wesley Sneijder ligt een deel van het probleem bij trainer Erik ten Hag. 'Zo ga je niet met zo'n speler om.' Je hoorde het in Veronica Offside. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

Christiano Ronaldo voelt zich niet meer thuis bij Manchester United. Dat vertelt hij in een interview dat binnenkort wordt uitgezonden. Ronaldo voelt zich zelfs verraden. Volgens Wesley Sneijder ligt een deel van het probleem bij trainer Erik ten Hag. 'Zo ga je niet met zo'n speler om.' Je hoorde het in Veronica Offside.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's