Wesley Sneijder helemaal klaar met Ihattaren: 'Moeilijk verhaal' (video)

Wesley Sneijder helemaal klaar met Ihattaren: 'Moeilijk verhaal' (video)

Maandag 14 november 2022 om 21:46

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

__Wesley Sneijder trekt zijn handen af van Mohamed Ihattaren. Vorige week meldde Sneijder nog dat ze samen aan het trainen waren. 'Mij heeft hij er niet mee.'

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Wesley Sneijder</em> helemaal klaar met Ihattaren: 'Moeilijk verhaal' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. __Wesley Sneijder trekt zijn handen af van Mohamed Ihattaren. Vorige week meldde Sneijder nog dat ze samen aan het trainen waren. 'Mij heeft hij er niet mee.' Tekst gaat verder onder de video. TrainenIhattaren belandde op een zijspoor in de voetballerij en Wesley Sneijder wilde de jonge speler graag helpen. Helaas zijn de plannen na een ruime week alweer tot een einde gekomen. 'Voor mij is het klaar.' Veronica Offside gemist? Wesley Sneijder traint met Ihattaren: 'Ik zie echt dat hij wil' Bekijk deze video » Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Wesley Sneijder helemaal klaar met Ihattaren: 'Moeilijk verhaal' (video)

Trainen
Ihattaren belandde op een zijspoor in de voetballerij en Wesley Sneijder wilde de jonge speler graag helpen. Helaas zijn de plannen na een ruime week alweer tot een einde gekomen. 'Voor mij is het klaar.'

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's