René van der Gijp had doodswens na kijken Jinek en Op1: 'Dat daar nog iemand naar kijkt'

René van der Gijp had doodswens na kijken Jinek en Op1: 'Dat daar nog iemand naar kijkt'

Vrijdag 18 november 2022 om 08:23

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 17 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> had doodswens na kijken <em>Jinek</em> en <em>Op1</em>: 'Dat daar nog iemand naar kijkt' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 17 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Grappen over zelfmoord zijn doorgaans niet al te smaakvol, maar toch durfde René van der Gijp het donderdagavond aan in Vandaag Inside. Het had alles te maken met de talkshows Op1 en Jinek, die hij woensdag heeft bekeken. "Daarna hoop je niet meer wakker te worden," aldus Van der Gijp. Het heeft allemaal te maken met de bloedserieuze onderwerpen die aan tafel behandeld worden, die vrijwel zonder uitzondering over menselijke ellende gaan - van de Derde Wereldoorlog tot de omgekomen arbeiders in Qatar. "Dat mensen daar nog naar kijken!" Gelukkig zorgt Vandaag Inside voor de nodige verlichting. Dat veel mensen daaraan toe zijn, is wel te zien aan de kijkcijfers. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Grappen over zelfmoord zijn doorgaans niet al te smaakvol, maar toch durfde René van der Gijp het donderdagavond aan in Vandaag Inside. Het had alles te maken met de talkshows Op1 en Jinek, die hij woensdag heeft bekeken. "Daarna hoop je niet meer wakker te worden," aldus Van der Gijp. Het heeft allemaal te maken met de bloedserieuze onderwerpen die aan tafel behandeld worden, die vrijwel zonder uitzondering over menselijke ellende gaan - van de Derde Wereldoorlog tot de omgekomen arbeiders in Qatar. "Dat mensen daar nog naar kijken!" Gelukkig zorgt Vandaag Inside voor de nodige verlichting. Dat veel mensen daaraan toe zijn, is wel te zien aan de kijkcijfers.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's