The Masked Singer: Gerard Joling hoort meteen wie De Kikker is (video)

The Masked Singer: Gerard Joling hoort meteen wie De Kikker is (video)

Vrijdag 18 november 2022 om 21:08

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 18 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>The Masked Singer</em>: Gerard Joling hoort meteen wie <em>De Kikker</em> is (video) Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 18 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Het is aan de Kikker om de avond te openen met zijn optreden. Vol smacht zitten de panelleden te wachten om zijn stem te horen, maar of ze er veel wijzer van worden, is nog maar de vraag. Gerard Joling lijkt het in ieder geval zeker te weten: dit is Wolter Kroes. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: Gerard Joling hoort meteen wie De Kikker is (video)

Het is aan de Kikker om de avond te openen met zijn optreden. Vol smacht zitten de panelleden te wachten om zijn stem te horen, maar of ze er veel wijzer van worden, is nog maar de vraag. Gerard Joling lijkt het in ieder geval zeker te weten: dit is Wolter Kroes.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's