Johan Derksen in VI over klachten Matthijs van Nieuwkerk: 'Gezeik voor softies'

Johan Derksen in VI over klachten Matthijs van Nieuwkerk: 'Gezeik voor softies'

Vrijdag 18 november 2022 om 23:18

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Bij de talkshow De Wereld Draait Door heerste jarenlang een ongezonde werksfeer, waardoor tientallen werknemers ziek uitvielen. Dat meldde de de Volkskrant in een groot artikel. In Vandaag Inside reageert Johan Derksen. 'Van mij mag hij volgende week weer op tv.'

Lees verder onder de video.

Johan Derksen in <em>VI</em> over klachten Matthijs van Nieuwkerk: 'Gezeik voor softies' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Bij de talkshow De Wereld Draait Door heerste jarenlang een ongezonde werksfeer, waardoor tientallen werknemers ziek uitvielen. Dat meldde de de Volkskrant in een groot artikel. In Vandaag Inside reageert Johan Derksen. 'Van mij mag hij volgende week weer op tv.' Lees verder onder de video. AngstcultuurVolgens Johan Derksen zijn de klachten van de werknemers van DWDD 'een beetje gezeik voor softies'. Hij stelt dat een harde werksfeer 'erbij hoort' als je zo'n belangrijk televisieprogramma maakt. Matthijs van Nieuwkerk heeft in de Volkskrant gereageerd en zijn spijt betuigd. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Angstcultuur
Volgens Johan Derksen zijn de klachten van de werknemers van DWDD 'een beetje gezeik voor softies'. Hij stelt dat een harde werksfeer 'erbij hoort' als je zo'n belangrijk televisieprogramma maakt. Matthijs van Nieuwkerk heeft in de Volkskrant gereageerd en zijn spijt betuigd.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's