De Oranjewinter vanaf zondag bij SBS6, bekijk de promo van Wilfred, Johan en René

De Oranjewinter vanaf zondag bij SBS6, bekijk de promo van Wilfred, Johan en René

Zondag 20 november 2022 om 18:36

Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee zijn vanaf zondag (20 november) te zien in De Oranjewinter. Natuurlijk zal het WK de hoofdmoot zijn, maar volgens Derksen kan je "met dit kabinet geen programma kan maken die alleen over voetbal gaat."

Bekijk de promo van De Oranjewinter hieronder.

<em>De Oranjewinter</em> vanaf zondag bij SBS6, bekijk de promo van Wilfred, Johan en René Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee zijn vanaf zondag (20 november) te zien in De Oranjewinter. Natuurlijk zal het WK de hoofdmoot zijn, maar volgens Derksen kan je "met dit kabinet geen programma kan maken die alleen over voetbal gaat." Bekijk de promo van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is vanaf zondag 20 november dagelijks te zien op SBS6. De eerste aflevering begint om 19.00 uur, daarna is de talkshow elke dag om 21.55 uur te zien. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen ontsteld over uitspraken Jan Slagter over Vandaag Inside-publiek (video) Bekijk deze video » Video: Johan Derksen en John van den Heuvel worden het niet eens over Henk Kuipers Bekijk deze video »
TV :
De Oranjewinter vanaf zondag bij SBS6, bekijk de promo van Wilfred, Johan en René

De Oranjewinter is vanaf zondag 20 november dagelijks te zien op SBS6. De eerste aflevering begint om 19.00 uur, daarna is de talkshow elke dag om 21.55 uur te zien. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's