Aad de Mos in HLF8 over Senegal-Nederland: 'Eerste helft was niks aan' (video)

Aad de Mos in HLF8 over Senegal-Nederland: 'Eerste helft was niks aan' (video)

Maandag 21 november 2022 om 20:42

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 21 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Nederland heeft de eerste wedstrijd op het WK Voetbal in Qatar gewonnen. Tegen Senegal werd met 0-2 gewonnen, maar de doelpunten vielen pas diep in de tweede helft. Aad de Mos is te gast in HLF8 en analyseert: 'De eerste helft was niks aan.'

Bekijk ook het volledige speelschema van het WK 2022.

Het WK voetbal 2022 in Qatar is vanaf zondag 20 november dagelijks te volgen bij de NOS, voornamelijk via NPO 1 en NOS.nl. Bij Gids.tv doen we dagelijks uitgebreid verslag. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.

Aad de Mos in <em>HLF8</em> over <em>Senegal-Nederland</em>: 'Eerste helft was niks aan' (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 21 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Samenvatting Senegal - Nederland (WK voetbal) Bekijk deze video » Nederland heeft de eerste wedstrijd op het WK Voetbal in Qatar gewonnen. Tegen Senegal werd met 0-2 gewonnen, maar de doelpunten vielen pas diep in de tweede helft. Aad de Mos is te gast in HLF8 en analyseert: 'De eerste helft was niks aan.' Bekijk ook het volledige speelschema van het WK 2022. Het WK voetbal 2022 in Qatar is vanaf zondag 20 november dagelijks te volgen bij de NOS, voornamelijk via NPO 1 en NOS.nl. Bij Gids.tv doen we dagelijks uitgebreid verslag. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.
Voetbal :

Actuele video's

Meer actuele video's