Wilfred Genee lacht om rare actie Mark Rutte: 'Gaat niet goed in dit land!'

Wilfred Genee lacht om rare actie Mark Rutte: 'Gaat niet goed in dit land!'

Dinsdag 22 november 2022 om 08:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 21 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wilfred Genee</em> lacht om rare actie <em>Mark Rutte</em>: 'Gaat niet goed in dit land!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 21 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Het is inmiddels wel duidelijk dat Wilfred Genee een uitgesproken criticus van minister-president Mark Rutte is. Een nogal rare actie van de premier op het VVD-congres van afgelopen weekend is dan ook koren op de molen van de presentator. Genee ziet hoe Rutte de VVD'ers vraagt om een applausje voor zichzelf. Lachend brengt Genee uit: "Dit is onze minister-president! Het gaat niet goed in dit land!" Ook Johan Derksen haalt uit: "Het zijn gewoon slapzakken die daar in de zaal zitten!" De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Het is inmiddels wel duidelijk dat Wilfred Genee een uitgesproken criticus van minister-president Mark Rutte is. Een nogal rare actie van de premier op het VVD-congres van afgelopen weekend is dan ook koren op de molen van de presentator. Genee ziet hoe Rutte de VVD'ers vraagt om een applausje voor zichzelf. Lachend brengt Genee uit: "Dit is onze minister-president! Het gaat niet goed in dit land!" Ook Johan Derksen haalt uit: "Het zijn gewoon slapzakken die daar in de zaal zitten!"

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's