Zien: Douwe Bob laat grote tattoo in nek zetten voor zoontje Elias

Zien: Douwe Bob laat grote tattoo in nek zetten voor zoontje Elias

Donderdag 24 november 2022 om 15:22

Douwe Bob heeft zijn lichaam versierd met een nieuwe tatoeage. De zanger heeft de naam van zijn zoontje Elias laten vereeuwigen in zijn nek. Het is niet bekend of Douwe ook de namen van zijn dochters, die hij kreeg met twee andere moeders, heeft laten tatoeëren.

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van socia media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Douwe Bob</em> laat grote tattoo in nek zetten voor zoontje Elias Douwe Bob heeft zijn lichaam versierd met een nieuwe tatoeage. De zanger heeft de naam van zijn zoontje Elias laten vereeuwigen in zijn nek. Het is niet bekend of Douwe ook de namen van zijn dochters, die hij kreeg met twee andere moeders, heeft laten tatoeëren. Bekijk de video van Shownieuws met beelden van socia media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Douwe Bob bezwangert het bed in Boerderij van Dorst Bekijk deze video » Douwe Bob let meer op gezondheid sinds vaderschap: "Een heel frappant ding" Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's