Zie: André Hazes bezorgt ex-liedjesschrijver hartproblemen

Zie: André Hazes bezorgt ex-liedjesschrijver hartproblemen

Donderdag 24 november 2022 om 20:55

André Hazes slaat een ander muzikaal pad in en dat wordt niet door iedereen in dank afgenomen. Sterker nog, André heeft deze bittere pil niet zelf gebracht, maar het management ruimde zijn vuile werk voor hem op. Bram Koning, zijn ex-liedjesschrijver heeft door André zijn actie nu zelfs hartproblemen en belandde deze week in het ziekenhuis, laat Dries Roelvink weten.

Nieuwe identiteit André
Kris Kross Amsterdam begrijpt dat André een nieuwe weg probeert in te slaan. "Soms moet je muzikaal durven, ergens afstand van te nemen om een nieuw pad te vinden. Je moet ballen tonen om iets te proberen. En ik denk dat André nu opzoek is naar zijn nieuwe identiteit,"aldus de mannen van Kris Kross Amsterdam.

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Zie: <em>André Hazes</em> bezorgt ex-liedjesschrijver hartproblemen André Hazes slaat een ander muzikaal pad in en dat wordt niet door iedereen in dank afgenomen. Sterker nog, André heeft deze bittere pil niet zelf gebracht, maar het management ruimde zijn vuile werk voor hem op. Bram Koning, zijn ex-liedjesschrijver heeft door André zijn actie nu zelfs hartproblemen en belandde deze week in het ziekenhuis, laat Dries Roelvink weten. Nieuwe identiteit AndréKris Kross Amsterdam begrijpt dat André een nieuwe weg probeert in te slaan. "Soms moet je muzikaal durven, ergens afstand van te nemen om een nieuw pad te vinden. Je moet ballen tonen om iets te proberen. En ik denk dat André nu opzoek is naar zijn nieuwe identiteit,"aldus de mannen van Kris Kross Amsterdam. Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's