De Telegraaf onthult eerste reactie Matthijs van Nieuwkerk: 'Doe me een lol!' (video)

De Telegraaf onthult eerste reactie Matthijs van Nieuwkerk: 'Doe me een lol!' (video)

Het was een hectische mediaweek met als dieptepunt de onthullingen over Matthijs van Nieuwkerk in de Volkskrant. De Telegraaf onthulde vandaag de eerste reactie van Van Nieuwkerk, die de publicatie niet haalde.

Lees verder onder de video.

<em>De Telegraaf</em> onthult eerste reactie Matthijs van Nieuwkerk: 'Doe me een lol!' (video) Het was een hectische mediaweek met als dieptepunt de onthullingen over Matthijs van Nieuwkerk in de Volkskrant. De Telegraaf onthulde vandaag de eerste reactie van Van Nieuwkerk, die de publicatie niet haalde. Lees verder onder de video. OnderzoekAlle pijlen zijn gericht op het aangekondigde externe en onafhankelijke onderzoek van de NPO. En nog meer nieuws: de Telegraaf krijgt de oorspronkelijke reactie van Matthijs aan de Volkskrant in handen. En die is toch net effe anders dan de tweede versie. 'Dat ik Parijs onveilig zou hebben gemaakt? Doe me een lol?' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Telegraaf onthult eerste reactie Matthijs van Nieuwkerk: 'Doe me een lol!' (video)

Onderzoek
Alle pijlen zijn gericht op het aangekondigde externe en onafhankelijke onderzoek van de NPO. En nog meer nieuws: de Telegraaf krijgt de oorspronkelijke reactie van Matthijs aan de Volkskrant in handen. En die is toch net effe anders dan de tweede versie. 'Dat ik Parijs onveilig zou hebben gemaakt? Doe me een lol?'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV