De Oranjewinter: Chris Woerts over mogelijke verkoop Eredivisie-rechten

De Oranjewinter: Chris Woerts over mogelijke verkoop Eredivisie-rechten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Oranjewinter</em>: Chris Woerts over mogelijke verkoop Eredivisie-rechten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Chris Woerts had zondag groot nieuws in De Oranjewinter: ESPN raakt de rechten voor het uitzenden van de Eredivisiewedstrijden mogelijk kwijt. Het past in de recente tombola van voetbalrechten: Viaplay mengt zich in de strijd, Ziggo Sport kaapte de Europese rechten weg en nu lijkt dus ook de Eredivisie onderdeel van het slagveld te worden. Na afloop praat Woerts na met Wilfred Genee over de toekomst van het Eredivisievoetbal. Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Chris Woerts had zondag groot nieuws in De Oranjewinter: ESPN raakt de rechten voor het uitzenden van de Eredivisiewedstrijden mogelijk kwijt. Het past in de recente tombola van voetbalrechten: Viaplay mengt zich in de strijd, Ziggo Sport kaapte de Europese rechten weg en nu lijkt dus ook de Eredivisie onderdeel van het slagveld te worden. Na afloop praat Woerts na met Wilfred Genee over de toekomst van het Eredivisievoetbal.

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV