Huisarts Bernard Leenstra over opmars schurft: 'Klachten verdubbeld sinds 2020' (video)

Huisarts Bernard Leenstra over opmars schurft: 'Klachten verdubbeld sinds 2020' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Huisarts Bernard Leenstra over opmars <em>schurft</em>: 'Klachten verdubbeld sinds 2020' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het aantal mensen dat rondloopt met klachten door schurft steeg afgelopen maand tot recordhoogte. Schurft wordt veroorzaakt door de schurftmijt en als die eenmaal onder je huid zit, is het knap lastig om er vanaf te komen. Hoe moeten we de opkomst van het beestje stoppen? Huisarts Bernard Leenstra vertelde in Op1: 'Het aantal mensen dat naar de huisarts gaat met schurft is sinds 2020 verdubbeld.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Huisarts Bernard Leenstra over opmars schurft: 'Klachten verdubbeld sinds 2020' (video)

Het aantal mensen dat rondloopt met klachten door schurft steeg afgelopen maand tot recordhoogte. Schurft wordt veroorzaakt door de schurftmijt en als die eenmaal onder je huid zit, is het knap lastig om er vanaf te komen. Hoe moeten we de opkomst van het beestje stoppen? Huisarts Bernard Leenstra vertelde in Op1: 'Het aantal mensen dat naar de huisarts gaat met schurft is sinds 2020 verdubbeld.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV