BEAU: student Gabriel Matser had VIER keer schurft

BEAU: student Gabriel Matser had VIER keer schurft

Het is momenteel een ware plaag in studentenhuizen: schurft. Gabriel Matser had het maar liefst vier keer, vertelde hij maandag dapper en eerlijk aan Beau van Erven Dorens: 'Het rotte met die beesten is dat je de eerste keer als je het krijgt, je het niet meteen door hebt en voor dat je het weet heb je het hele huis besmet en loop je met je ziel onder je arm naar de apotheek om een crème te halen. En je bent de hele tijd aan het herbesmetten.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

BEAU: student Gabriel Matser had VIER keer <em>schurft</em> Het is momenteel een ware plaag in studentenhuizen: schurft. Gabriel Matser had het maar liefst vier keer, vertelde hij maandag dapper en eerlijk aan Beau van Erven Dorens: 'Het rotte met die beesten is dat je de eerste keer als je het krijgt, je het niet meteen door hebt en voor dat je het weet heb je het hele huis besmet en loop je met je ziel onder je arm naar de apotheek om een crème te halen. En je bent de hele tijd aan het herbesmetten.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
TV :
BEAU: student Gabriel Matser had VIER keer schurft

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV