Samenvatting Iran - Verenigde Staten (WK voetbal)

Samenvatting Iran - Verenigde Staten (WK voetbal)

Werkt de video hieronder niet? Bekijk dan de samenvatting via YouTube.

Samenvatting <em>Iran - Verenigde Staten</em> (WK voetbal) Werkt de video hieronder niet? Bekijk dan de samenvatting via YouTube. De Verenigde Staten wordt de tegenstander van Oranje in de eerstvolgende wedstrijd op het WK. Door de goal van Pulisic wonnen de Amerikanen met 0-1 in de beladen wedstrijd tegen Iran. Bekijk de samenvatting van Iran - Verenigde Staten hierboven. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Portugal - Uruguay (WK voetbal) Bekijk deze video » BEAU: welk statement maakt 'tough cookie' Conny Helder tijdens Nederland - Qatar? Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Qatar (WK voetbal) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Iran - Verenigde Staten (WK voetbal)

De Verenigde Staten wordt de tegenstander van Oranje in de eerstvolgende wedstrijd op het WK. Door de goal van Pulisic wonnen de Amerikanen met 0-1 in de beladen wedstrijd tegen Iran.

Bekijk de samenvatting van Iran - Verenigde Staten hierboven. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV