Samenvatting Ecuador - Senegal (WK voetbal)

Samenvatting Ecuador - Senegal (WK voetbal)

Tuesday 29 November 2022 om 23:06

Werkt de video hieronder niet? Bekijk dan de samenvatting via YouTube.

Samenvatting <em>Ecuador - Senegal</em> (WK voetbal) Werkt de video hieronder niet? Bekijk dan de samenvatting via YouTube. De vraag die in de poule van het Nederlands elftal nog lag: wie wordt er eerste en wie gaat er mee met Nederland naar de volgende ronde? Het antwood? Senegal. In het Khalifa International Stadium werd het 1-2 voor de Afrikanen door goals van Sarr en Koulibaly. Ecuador deed via Caicedo nog iets terug. Bekijk de samenvatting van Ecuador - Senegal hierboven. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.
Voetbal :
Samenvatting Ecuador - Senegal (WK voetbal)

De vraag die in de poule van het Nederlands elftal nog lag: wie wordt er eerste en wie gaat er mee met Nederland naar de volgende ronde? Het antwood? Senegal. In het Khalifa International Stadium werd het 1-2 voor de Afrikanen door goals van Sarr en Koulibaly. Ecuador deed via Caicedo nog iets terug.

Bekijk de samenvatting van Ecuador - Senegal hierboven. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's