Fleetwood Mac-zangeres Christine McVie op 79-jarige leeftijd overleden (video)

Fleetwood Mac-zangeres Christine McVie op 79-jarige leeftijd overleden (video)

Woensdag 30 november 2022 om 21:11

Christine McVie was jarenlang onderdeel van de band Fleetwood Mac waarmee zij hits als Little Lies, Everywhere en Songbird maakte. De zangeres is op 79-jarige leeftijd overleden, dat maakte de band via social media bekend.

Waardering
De band spreekt waardering uit naar Christine als mens, maar ook als toevoeging voor de band. Ze is in het ziekenhuis overleden in het bijzijn van haar familie.

Bekijk de videoclip van 'Little Lies' hieronder.

Fleetwood Mac-zangeres <em>Christine McVie</em> op 79-jarige leeftijd overleden (video) Christine McVie was jarenlang onderdeel van de band Fleetwood Mac waarmee zij hits als Little Lies, Everywhere en Songbird maakte. De zangeres is op 79-jarige leeftijd overleden, dat maakte de band via social media bekend. WaarderingDe band spreekt waardering uit naar Christine als mens, maar ook als toevoeging voor de band. Ze is in het ziekenhuis overleden in het bijzijn van haar familie. Bekijk de videoclip van 'Little Lies' hieronder. Bekijk ook Shownieuws gemist? Doodsoorzaak Pierre Kartner bekend gemaakt door nabestaanden Bekijk deze video » Video: Irene Cara, zangeres van 'Fame', op 63-jarige leeftijd overleden Bekijk deze video » Video: Nieuw boek over Queen Elizabeth onthult échte doodsoorzaak Bekijk deze video »
Nieuws :
Fleetwood Mac-zangeres Christine McVie op 79-jarige leeftijd overleden (video)

Actuele video's

Meer actuele video's