The real housewives of Amsterdam: flinke ruzie Maria en Djamila tijdens lunch

The real housewives of Amsterdam: flinke ruzie Maria en Djamila tijdens lunch

Lees hier onze tv-recensie van The Real Housewives of Amsterdam.

In The real housewives of Amsterdam draait het niet alleen maar om gezellig borrelen en een beetje werken. Er wordt ook flink ruzie gemaakt, zo krijgen Maria en Djamila het met elkaar aan de stok. Er is een lunch georganiseerd en Hella besluit Djamila te vragen waarom zij en Maria niet welkom waren op haar feestje. Dan volgt er een ingewikkelde discussie over gedag zeggen. Wie heeft wat wanneer gedaan, niemand lijkt er iets van te begrijpen. Djamila is in ieder geval boos, ook omdat Maria en Hella met haar man hebben gepraat…

Bekijk de beelden van The real housewives of Amsterdam hieronder. The real housewives of Amsterdam is elke donderdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland.

<em>The real housewives of Amsterdam</em>: flinke ruzie Maria en Djamila tijdens lunch Lees hier onze tv-recensie van The Real Housewives of Amsterdam. In The real housewives of Amsterdam draait het niet alleen maar om gezellig borrelen en een beetje werken. Er wordt ook flink ruzie gemaakt, zo krijgen Maria en Djamila het met elkaar aan de stok. Er is een lunch georganiseerd en Hella besluit Djamila te vragen waarom zij en Maria niet welkom waren op haar feestje. Dan volgt er een ingewikkelde discussie over gedag zeggen. Wie heeft wat wanneer gedaan, niemand lijkt er iets van te begrijpen. Djamila is in ieder geval boos, ook omdat Maria en Hella met haar man hebben gepraat… Bekijk de beelden van The real housewives of Amsterdam hieronder. The real housewives of Amsterdam is elke donderdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. The real housewives of Amsterdam: Maria en Hella niet welkom bij Djamila Celina Bekijk deze video » Real Housewives of Amsterdam: Maria deelt onsmakelijk 'poepverhaal' op date Bekijk deze video »
TV :
The real housewives of Amsterdam: flinke ruzie Maria en Djamila tijdens lunch

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV