Night at the museum: Kahmunrah rises again 9 december bij Disney+: bekijk de trailer

Night at the museum: Kahmunrah rises again 9 december bij Disney+: bekijk de trailer

Thursday 1 December 2022 om 12:41

Vanaf 9 december kun je bij Disney+ kijken naar Night at the museum: Kahmunrah rises again. Deze animatiefilm is gebaseerd op de populaire filmreeks Night at the museum en laat zien wat er zoal na zonsondergang gebeurt in het American Museum of Natural History. De film volgt Nick Daley, die in de voetsporen van zijn vader Larry Daley treedt en nachtwaker wordt in het museum. Hij krijgt te maken met de vijand Kahmunrah, die te zien was in de tweede film.

Night at the museum: Kahmunrah rises again is vanaf 9 december te streamen bij Disney+. In de video hieronder kun je de trailer van Night at the museum: Kahmunrah rises again bekijken.

<em>Night at the museum: Kahmunrah rises again</em> 9 december bij Disney+: bekijk de trailer Vanaf 9 december kun je bij Disney+ kijken naar Night at the museum: Kahmunrah rises again. Deze animatiefilm is gebaseerd op de populaire filmreeks Night at the museum en laat zien wat er zoal na zonsondergang gebeurt in het American Museum of Natural History. De film volgt Nick Daley, die in de voetsporen van zijn vader Larry Daley treedt en nachtwaker wordt in het museum. Hij krijgt te maken met de vijand Kahmunrah, die te zien was in de tweede film. Night at the museum: Kahmunrah rises again is vanaf 9 december te streamen bij Disney+. In de video hieronder kun je de trailer van Night at the museum: Kahmunrah rises again bekijken. Khalid & Sophie gemist? Animatiefilm Knor grote winnaar op het NFF: 'Totaal verbaasd' Bekijk deze video » Horror-animatiefilm Wendell & Wild vanaf 28 oktober op Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Night at the museum: Kahmunrah rises again 9 december bij Disney+: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's