Make-uploze Karin Bloemen laat zien hoe ze zich opmaakt (video)

Make-uploze Karin Bloemen laat zien hoe ze zich opmaakt (video)

Donderdag 1 december 2022 om 15:18

Karin Bloemen staat bekend om haar kleurrijke voorkomen, en op social media laat de actrice zien hoe ze dat voor elkaar krijgt. Karin neemt een video op zonder make-up, en laat stap voor stap zien hoe ze zich opmaakt.

Bekijk de video van Shownieuws met de social media-beelden hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Make-uploze <em>Karin Bloemen</em> laat zien hoe ze zich opmaakt (video) Karin Bloemen staat bekend om haar kleurrijke voorkomen, en op social media laat de actrice zien hoe ze dat voor elkaar krijgt. Karin neemt een video op zonder make-up, en laat stap voor stap zien hoe ze zich opmaakt. Bekijk de video van Shownieuws met de social media-beelden hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Karin Bloemen vertelt over afschuwelijke jeugd: 'Vernedering, belediging, verkrachting' Bekijk deze video » HLF8 gemist? Karin Bloemen is er voor eenzame ouderen: "Jonge mensen hebben het druk" Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's