De Oranjewinter gemist? René van der Gijp kiest voor Bergwijn, Memphis én Gakpo

De Oranjewinter gemist? René van der Gijp kiest voor Bergwijn, Memphis én Gakpo

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>De Oranjewinter</em> gemist? <em>René van der Gijp</em> kiest voor Bergwijn, Memphis én Gakpo Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Het Nederlands elftal komt zaterdagmiddag als eerste land in actie in de knock-outfase van het WK in Qatar. René van der Gijp adviseert bondscoach Louis van Gaal over de opstelling: "Ik zou Memphis Depay, Steven Bergwijn én Cody Gakpo opstellen." De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het Nederlands elftal komt zaterdagmiddag als eerste land in actie in de knock-outfase van het WK in Qatar. René van der Gijp adviseert bondscoach Louis van Gaal over de opstelling: "Ik zou Memphis Depay, Steven Bergwijn én Cody Gakpo opstellen."

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV