Liedje op het Eerste Gezicht gemist? Anita en Owen zingen 'n Beetje Verliefd

Liedje op het Eerste Gezicht gemist? Anita en Owen zingen 'n Beetje Verliefd

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Liedje op het Eerste Gezicht</em> gemist? Anita en Owen zingen <em>'n Beetje Verliefd</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Bij het horen van Owens stem, is Anita direct onder de indruk. Samen zingen ze het nummer 'n Beetje Verliefd van André Hazes, maar zijn Anita en Owen zelf ook een beetje verliefd? Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bij het horen van Owens stem, is Anita direct onder de indruk. Samen zingen ze het nummer 'n Beetje Verliefd van André Hazes, maar zijn Anita en Owen zelf ook een beetje verliefd?

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV