Oranjewinter-tafel onthult feest Van Gaal: 'Gaat Truus helemaal uit elkaar trekken'

Oranjewinter-tafel onthult feest Van Gaal: 'Gaat Truus helemaal uit elkaar trekken'

Saturday 3 December 2022 om 23:28

Dat de boel bij De Oranjewinter en al haar voorgangers met het illustere trio zo nu en dan een beetje uit de hand kan lopen wisten we al langer, maar ook vanavond - in het feestgedruis van het behalen van de kwartfinale - is het weer raak. Als de mannen de beelden van een feestende Louis zien, weten ze ook waar de afterparty plaats gaat vinden...

<em>Oranjewinter</em>-tafel onthult feest Van Gaal: 'Gaat Truus helemaal uit elkaar trekken' Dat de boel bij De Oranjewinter en al haar voorgangers met het illustere trio zo nu en dan een beetje uit de hand kan lopen wisten we al langer, maar ook vanavond - in het feestgedruis van het behalen van de kwartfinale - is het weer raak. Als de mannen de beelden van een feestende Louis zien, weten ze ook waar de afterparty plaats gaat vinden... Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Blauw pilletjeVolgens René gaat er namelijk wat in de slaapkamer van het stel Van Gaal gebeuren: "Die Louis gaat die Truus vanavond helemaal uit elkaar trekken, denk jij niet? Die gooit er een blauw pilletje in en dan gaat 'ie tekeer daar op dat kamertje, denk jij niet?" Bekijk het fragment van De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Blauw pilletje
Volgens René gaat er namelijk wat in de slaapkamer van het stel Van Gaal gebeuren: "Die Louis gaat die Truus vanavond helemaal uit elkaar trekken, denk jij niet? Die gooit er een blauw pilletje in en dan gaat 'ie tekeer daar op dat kamertje, denk jij niet?"

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's