Valentijn Driessen verwacht winst op Argentinië: 'Lionel Messi doet niks, armoedig elftal'

Valentijn Driessen verwacht winst op Argentinië: 'Lionel Messi doet niks, armoedig elftal'

Monday 5 December 2022 om 08:32

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>Valentijn Driessen</em> verwacht winst op Argentinië: '<em>Lionel Messi</em> doet niks, armoedig elftal' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Valentijn Driessen staat niet bepaald bekend om zijn goede voorspellende gaven, maar deze keren hopen we dat hij gelijk heeft. De journalist van de Telegraaf verwacht namelijk een overwinning op Argentinië, aanstaande vrijdag in de kwartfinale van het WK voetbal in Qatar. Volgens Driessen doet Lionel Messi, op een paar briljante momenten na, helemaal niets en de Argentijnen hebben voor de rest 'een armoedig elftal' in de ogen van Driessen. Johan Derksen sluit zich bij Driessen aan: "Nederland is gewoon veel beter dan Argentinië." De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Valentijn Driessen staat niet bepaald bekend om zijn goede voorspellende gaven, maar deze keren hopen we dat hij gelijk heeft. De journalist van de Telegraaf verwacht namelijk een overwinning op Argentinië, aanstaande vrijdag in de kwartfinale van het WK voetbal in Qatar. Volgens Driessen doet Lionel Messi, op een paar briljante momenten na, helemaal niets en de Argentijnen hebben voor de rest 'een armoedig elftal' in de ogen van Driessen. Johan Derksen sluit zich bij Driessen aan: "Nederland is gewoon veel beter dan Argentinië."

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's