Andere Tijden Special gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden Special gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden Special gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is er weer een gloednieuwe special van Andere Tijden te zien op NPO 2. Dit keer geen zware onderwerpen als oorlogen, conflicten en onderdrukking, want het programma laat zich van een hele andere kant zien: de aflevering gaat over haar. OdeHaar, we hebben het allemaal maar je hebt het niet voor het uitkiezen. Het is onderdeel van je identiteit. Je kunt er mee protesteren, je ermee afzetten tegen voorgaande generaties, ermee laten zien wie je bent en waar je voor staat. Haar definieert cultuur en klasse. Via haar kun je ook de geschiedenis vertellen. Van afro tot vetkuif, van matje tot suikerspin, Andere Tijden brengt een ode aan het haar. Minder afleveringenAndere Tijden is tegenwoordig geen wekelijks terugkerend programma meer, maar is twaalf keer per jaar te zien met een special van vijftig minuten. Daarin worden de meest uiteenlopende onderwerpen uit de geschiedenis in een extra lange uitzending belicht door presentatrice Astrid Sy, ondersteund door bijzondere en soms nooit eerder vertoonde archiefbeelden. Bekijk ook Talkshow M: Astrid Sy legt uit wat Joséphine Baker zo bijzonder maakt Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is er weer een gloednieuwe special van Andere Tijden te zien op NPO 2. Dit keer geen zware onderwerpen als oorlogen, conflicten en onderdrukking, want het programma laat zich van een hele andere kant zien: de aflevering gaat over haar.

Ode
Haar, we hebben het allemaal maar je hebt het niet voor het uitkiezen. Het is onderdeel van je identiteit. Je kunt er mee protesteren, je ermee afzetten tegen voorgaande generaties, ermee laten zien wie je bent en waar je voor staat. Haar definieert cultuur en klasse. Via haar kun je ook de geschiedenis vertellen. Van afro tot vetkuif, van matje tot suikerspin, Andere Tijden brengt een ode aan het haar.

Minder afleveringen
Andere Tijden is tegenwoordig geen wekelijks terugkerend programma meer, maar is twaalf keer per jaar te zien met een special van vijftig minuten. Daarin worden de meest uiteenlopende onderwerpen uit de geschiedenis in een extra lange uitzending belicht door presentatrice Astrid Sy, ondersteund door bijzondere en soms nooit eerder vertoonde archiefbeelden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Andere Tijden

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV