De Oranjewinter: veroorzaakt Vladimir Poetin chaos op Russische wegen?

De Oranjewinter: veroorzaakt Vladimir Poetin chaos op Russische wegen?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 5 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjewinter</em>: veroorzaakt Vladimir Poetin chaos op Russische wegen? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 5 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Wilfred Genee is een enorme liefhebber van flauwe filmpjes en dus kon de presentator van De Oranjewinter maandagavond zijn lol op met een video waarin wordt gesuggereerd dat Vladimir Poetin chaos veroorzaakt op de Russische wegen. Beelden van een rijdende Poetin worden gecombineerd met de meest bizarre dashcamfilmpjes uit Rusland. "Mijn avond is nu al goed!" glundert Genee. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wilfred Genee is een enorme liefhebber van flauwe filmpjes en dus kon de presentator van De Oranjewinter maandagavond zijn lol op met een video waarin wordt gesuggereerd dat Vladimir Poetin chaos veroorzaakt op de Russische wegen. Beelden van een rijdende Poetin worden gecombineerd met de meest bizarre dashcamfilmpjes uit Rusland. "Mijn avond is nu al goed!" glundert Genee.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV