HLF8: rellende én feestvierende voetbalfans na overwinning Marokko op Spanje (video)

HLF8: rellende én feestvierende voetbalfans na overwinning Marokko op Spanje (video)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 6 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond behaalde Marokko de kwartfinales van het WK in Qatar door een overwinning op Spanje. Helaas komt in HLF8 een persalarm binnen dat, naast vele blije en feestvierende voetbalfans toch ook weer de nodige raddraaiers zijn gaan rellen in Amsterdam en Rotterdam. Daar heeft de ME inmiddels de pleinen leeg geveegd.

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>HLF8</em>: rellende én feestvierende voetbalfans na overwinning Marokko op Spanje (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 6 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Vanavond behaalde Marokko de kwartfinales van het WK in Qatar door een overwinning op Spanje. Helaas komt in HLF8 een persalarm binnen dat, naast vele blije en feestvierende voetbalfans toch ook weer de nodige raddraaiers zijn gaan rellen in Amsterdam en Rotterdam. Daar heeft de ME inmiddels de pleinen leeg geveegd. Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV