Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van het realityprogramma Urk! te zien op SBS6. In deze serie volgen we een aantal markante figuren uit het beroemde én beruchte vissersdorp. Wat maken zij zoal mee in het dagelijkse leven? BabyVorige week zagen we een 'spectaculaire' aflevering van Urk!, want na lang wachten was het eindelijk zover: Mathilde, de tweelingzus van Gerda, ging bevallen. De zware momenten zijn inmiddels achter de rug en nu geniet Mathilde volop van haar jonge spruit, maar ook van sushi en biefstuk. HondGerda moet nog even wachten op haar bevalling, maar samen met geliefde Klaas maakt ze zich wel op voor het aanstaande ouderschap. Hond Trudy fungeert daarbij als nuttige stand-in. Verder zien we dat Teun en Greetje in vol ornaat het Archeologisch Museum openen. Bekijk ook Zien! Schattige beelden van baby Jason in Urk! (video) Bekijk deze video » Patty Brard over Mathilde en baby Jason uit Urk!: "Het is een voorbeeldige baby" (Shownieuws) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van het realityprogramma Urk! te zien op SBS6. In deze serie volgen we een aantal markante figuren uit het beroemde én beruchte vissersdorp. Wat maken zij zoal mee in het dagelijkse leven?

Baby
Vorige week zagen we een 'spectaculaire' aflevering van Urk!, want na lang wachten was het eindelijk zover: Mathilde, de tweelingzus van Gerda, ging bevallen. De zware momenten zijn inmiddels achter de rug en nu geniet Mathilde volop van haar jonge spruit, maar ook van sushi en biefstuk.

Hond
Gerda moet nog even wachten op haar bevalling, maar samen met geliefde Klaas maakt ze zich wel op voor het aanstaande ouderschap. Hond Trudy fungeert daarbij als nuttige stand-in. Verder zien we dat Teun en Greetje in vol ornaat het Archeologisch Museum openen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV