De Oranjewinter: ‘Mona Keijzer nieuwe presentatrice van HLF8’

De Oranjewinter: ‘Mona Keijzer nieuwe presentatrice van HLF8

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

In De Oranjewinter weten ze het zeker: Mona Keijzer is in beeld als nieuwe presentatrice van HLF8. Sam Hagens vertelt dat hij ook bezig is voor het programma en wellicht presentator wordt, komt hij naast Hélène Hendriks te zitten of wordt het de voormalige politicus?

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Oranjewinter</em>: ‘Mona Keijzer nieuwe presentatrice van <em>HLF8</em>’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. In De Oranjewinter weten ze het zeker: Mona Keijzer is in beeld als nieuwe presentatrice van HLF8. Sam Hagens vertelt dat hij ook bezig is voor het programma en wellicht presentator wordt, komt hij naast Hélène Hendriks te zitten of wordt het de voormalige politicus? Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV