Beau: zo werd Brittney Griner pion in strijd Rusland en Verenigde Staten

Beau: zo werd Brittney Griner pion in strijd Rusland en Verenigde Staten

Hieronder zie je een fragment uit Beau van donderdag 8 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Bij Beau wordt gesproken over Brittney Griner, de Amerikaanse basketbalster werd opgepakt in Rusland omdat ze een zeer kleine hoeveelheid wietolie in haar bezit had. Chatilla van Grinsven vertelt hoe de Amerikaanse superster een pion werd in de strijd tussen Rusland en de VS. Inmiddels is ze vrijgelaten in ruil voor een Russische wapenhandelaar.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: zo werd Brittney Griner pion in strijd Rusland en Verenigde Staten Hieronder zie je een fragment uit Beau van donderdag 8 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Bij Beau wordt gesproken over Brittney Griner, de Amerikaanse basketbalster werd opgepakt in Rusland omdat ze een zeer kleine hoeveelheid wietolie in haar bezit had. Chatilla van Grinsven vertelt hoe de Amerikaanse superster een pion werd in de strijd tussen Rusland en de VS. Inmiddels is ze vrijgelaten in ruil voor een Russische wapenhandelaar. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: zo werd Brittney Griner pion in strijd Rusland en Verenigde Staten

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV