Zien: Patty Brard trekt kers van de Taart in onthulling The Masked Singer

Zien: Patty Brard trekt kers van de Taart in onthulling The Masked Singer

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 9 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

De panelleden hadden na het gastoptreden van de Taart al een vermoeden wie er in het pak zou zitten. Bij de onthulling mogen zij nog één keer hun vermoeden uitspreken.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Patty Brard</em> trekt kers van de <em>Taart</em> in onthulling <em>The Masked Singer</em> Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 9 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. De panelleden hadden na het gastoptreden van de Taart al een vermoeden wie er in het pak zou zitten. Bij de onthulling mogen zij nog één keer hun vermoeden uitspreken. Lees verder onder de video. Patty BrardWie er in de taart zit, is best makkelijk te raden. Niemand minder dan Patty Brard trekt namelijk de kers van de taart na een fabuleus optreden. Alle panelleden hebben dat goed geraden. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Patty Brard trekt kers van de Taart in onthulling The Masked Singer

Patty Brard
Wie er in de taart zit, is best makkelijk te raden. Niemand minder dan Patty Brard trekt namelijk de kers van de taart na een fabuleus optreden. Alle panelleden hebben dat goed geraden.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV