Video: 24-jarige verdachte uit Asten aangehouden voor doodsteken eigen moeder

Video: 24-jarige verdachte uit Asten aangehouden voor doodsteken eigen moeder

Zaterdag 10 december 2022 om 15:03

Video: <em>24-jarige verdachte uit Asten</em> aangehouden voor <em>doodsteken</em> eigen moeder Bij een steekpartij in Asten in het oosten van Brabant is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 43-jarige vrouw om het leven gekomen. Dat gebeurde rond 00.30 uur in een woning aan de Klaproosstraat, waar de vrouw woonde. De politie meldt dat de 24-jarigede zoon van het slachtoffer is aangehouden. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook John van den Heuvel over zaak Quincy Promes: 'OM hield rekening met wedstrijden Ajax' Bekijk deze video » Bekijk de beelden: steekpartij in Best loopt dodelijk af Bekijk deze video »
Misdaad :

Bij een steekpartij in Asten in het oosten van Brabant is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 43-jarige vrouw om het leven gekomen. Dat gebeurde rond 00.30 uur in een woning aan de Klaproosstraat, waar de vrouw woonde. De politie meldt dat de 24-jarigede zoon van het slachtoffer is aangehouden.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's