Alles is Famiri gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Alles is Famiri gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Alles is Famiri gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf zondag is de zesdelige documentaire serie Alles is Famiri te zien op NPO 2. Presentator Amber Kortzorg gaat op een persoonlijk reis naar het land van haar vader Lloyd: Suriname. Wat fascineert er nu zo aan het land? Verschillende culturenHet prachtige, met regenwoud bedekte land waar de Surinamerivier doorheen stroomt en waarmee Nederland, maar ook Amber zelf, een complexe band heeft. Wat betekent identiteit eigenlijk in een land met zoveel culturen? En hoe past zijzelf in Suriname? Amber gaat op bezoek bij verschillende families om het veelzijdige Surinaamse karakter te leren kennen. Dagelijkse zorgenDoor hun ogen ziet Amber een Suriname dat ze nog niet kende: die van de dagelijkse zorgen, allesomvattende spiritualiteit en natuur. Een land dat in economisch zwaar weer verkeert en een complex (slavernij)verleden heeft. Maar bovenal een land vol levenslust, veerkracht en liefde, met een hoopvolle blik op de toekomst. Bekijk ook Kritiek op aanpak excuses Suriname voor slavernijverleden: "Premier moet komen" (EenVandaag) Bekijk deze video » Joancy Breeveld in Op1 over kortgeding excuses slavernijverleden: "Misdaad tegen de menselijkheid" Bekijk deze video »
Uitzending :
Alles is Famiri gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf zondag is de zesdelige documentaire serie Alles is Famiri te zien op NPO 2. Presentator Amber Kortzorg gaat op een persoonlijk reis naar het land van haar vader Lloyd: Suriname. Wat fascineert er nu zo aan het land?

Verschillende culturen
Het prachtige, met regenwoud bedekte land waar de Surinamerivier doorheen stroomt en waarmee Nederland, maar ook Amber zelf, een complexe band heeft. Wat betekent identiteit eigenlijk in een land met zoveel culturen? En hoe past zijzelf in Suriname? Amber gaat op bezoek bij verschillende families om het veelzijdige Surinaamse karakter te leren kennen.

Dagelijkse zorgen
Door hun ogen ziet Amber een Suriname dat ze nog niet kende: die van de dagelijkse zorgen, allesomvattende spiritualiteit en natuur. Een land dat in economisch zwaar weer verkeert en een complex (slavernij)verleden heeft. Maar bovenal een land vol levenslust, veerkracht en liefde, met een hoopvolle blik op de toekomst.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Alles is Famiri

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV