Scrooge live: Maria Fiselier en het koor zingen Met kerst ben ik alleen

Scrooge live: Maria Fiselier en het koor zingen Met kerst ben ik alleen

Maandag 12 december 2022 om 08:58

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Scrooge live van zondag 11 december. Je kunt hier de hele uitzending van Scrooge live terugkijken bij Gids.tv.

De derde editie van Scrooge live werd zondagavond door veel mensen bekeken. Om de kerstperiode goed af te trappen brachten verschillende Nederlandse zangers en acteurs in het muzikale stuk A Christmas Carol van Charles Dickens verschillende nummers ten gehore. Zo zongen Maria Fiselier en het koor het liedje * Met kerst ben ik alleen*.

Bekijk het fragment van Scrooge live in de video hieronder. Je kunt Scrooge Live terugkijken bij Gids.tv.

<em>Scrooge live</em>: Maria Fiselier en het koor zingen <em>Met kerst ben ik alleen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Scrooge live van zondag 11 december. Je kunt hier de hele uitzending van Scrooge live terugkijken bij Gids.tv. De derde editie van Scrooge live werd zondagavond door veel mensen bekeken. Om de kerstperiode goed af te trappen brachten verschillende Nederlandse zangers en acteurs in het muzikale stuk A Christmas Carol van Charles Dickens verschillende nummers ten gehore. Zo zongen Maria Fiselier en het koor het liedje * Met kerst ben ik alleen*. Bekijk het fragment van Scrooge live in de video hieronder. Je kunt Scrooge Live terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Scrooge live: Maria Fiselier en het koor zingen Met kerst ben ik alleen

Actuele video's

Meer actuele video's