Zie: Harry Piekema in shock: 'Ik ben 12 kilo kwijt' Expeditie Robinson

Zie: Harry Piekema in shock: 'Ik ben 12 kilo kwijt' Expeditie Robinson

Harry Piekema heeft noodgedwongen 'Expeditie Robinson' moeten verlaten en kijkt voor de eerste keer in weken in de spiegel. "Ik ben nu echt oud, ik ben benieuwd wat ik weeg." Tot zijn grote schrik is hij 12 kilo afgevallen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Zie: <em>Harry Piekema</em> in shock: 'Ik ben 12 kilo kwijt' <em>Expeditie Robinson</em> Harry Piekema heeft noodgedwongen 'Expeditie Robinson' moeten verlaten en kijkt voor de eerste keer in weken in de spiegel. "Ik ben nu echt oud, ik ben benieuwd wat ik weeg." Tot zijn grote schrik is hij 12 kilo afgevallen. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Expeditie Robinson: Vincent Vianen schrikt van zijn lichaam, is acht kilo kwijt Bekijk deze video » Maandag is de halve finale van Expeditie Robinson: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Overlijden vader van Niek Roozen overviel hem vlak na Expeditie Robinson (video) Bekijk deze video »
TV :
Zie: Harry Piekema in shock: 'Ik ben 12 kilo kwijt' Expeditie Robinson

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV