Zien: Brand azc Middelburg vermoedelijk aangestoken na ruzie tussen asielzoekers

Zien: Brand azc Middelburg vermoedelijk aangestoken na ruzie tussen asielzoekers

Zaterdag 17 december 2022 om 15:05

In een asielzoekerscentrum in Middelburg is vanmorgen tegen acht uur brand uitgebroken. De brand woedde op de vierde verdieping van het gebouw. Het pand is door de brandweer ontruimd. Bewoners van het azc zeggen dat de brand is aangestoken.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Brand azc Middelburg</em> vermoedelijk <em>aangestoken</em> na ruzie tussen asielzoekers In een asielzoekerscentrum in Middelburg is vanmorgen tegen acht uur brand uitgebroken. De brand woedde op de vierde verdieping van het gebouw. Het pand is door de brandweer ontruimd. Bewoners van het azc zeggen dat de brand is aangestoken. Tekst gaat verder onder de video. Acht gewondenAcht mensen zijn lichtgewond geraakt. Zij hebben rook geïnhaleerd. Ook een brandweerman raakte lichtgewond. Drie mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het gedeelte van het pand waar de brand woedde was leeg, meldt de politie. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Telegraaf: chaos in AZC Ter Apel (video) Bekijk deze video » Mooie beelden: vluchtelingen en inwoners dansen samen bij asielzoekerscentrum Utrecht Bekijk deze video »
Nieuws :

Acht gewonden
Acht mensen zijn lichtgewond geraakt. Zij hebben rook geïnhaleerd. Ook een brandweerman raakte lichtgewond. Drie mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het gedeelte van het pand waar de brand woedde was leeg, meldt de politie.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's