Video: Twee personen omgekomen bij ernstig ongeluk op de A6 Lelystad

Video: Twee personen omgekomen bij ernstig ongeluk op de A6 Lelystad

Zondag 18 december 2022 om 12:57

Bij een ernstig ongeval op de A6 bij Lelystad zijn twee mensen om het leven gekomen. De snelweg is dicht in de richting van Almere. Hun voertuig was door nog onbekende oorzaak in een greppel langs de snelweg gecrasht. De politie is ter plaatse om onderzoek te doen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Twee personen <em>omgekomen</em> bij ernstig ongeluk op de <em>A6 Lelystad</em> Bij een ernstig ongeval op de A6 bij Lelystad zijn twee mensen om het leven gekomen. De snelweg is dicht in de richting van Almere. Hun voertuig was door nog onbekende oorzaak in een greppel langs de snelweg gecrasht. De politie is ter plaatse om onderzoek te doen. Tekst gaat verder onder de video. Veel onduidelijkheidEr zijn geen andere voertuigen aangetroffen, maar het is nog onduidelijk wat er gebeurd is. De politie kreeg rond 08.00 uur een melding binnen dat er een auto naast de weg was beland. De politie vraagt of mensen die iets gezien hebben zich willen melden. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Heftig ongeluk in RTL Nieuws: in Dallas botsten twee vliegtuigen op elkaar tijdens show (video) Bekijk deze video » Zien: Automobilist in Culemborg botst frontaal op ambulance en overlijdt Bekijk deze video »
Nieuws :

Veel onduidelijkheid
Er zijn geen andere voertuigen aangetroffen, maar het is nog onduidelijk wat er gebeurd is. De politie kreeg rond 08.00 uur een melding binnen dat er een auto naast de weg was beland. De politie vraagt of mensen die iets gezien hebben zich willen melden.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's