Een Jaar Van Je Leven: Sasha gaat ver met pijn lijden voor verdienopdracht

Een Jaar Van Je Leven: Sasha gaat ver met pijn lijden voor verdienopdracht

Maandag 19 december 2022 om 13:38

In Een Jaar Van Je Leven is er weer een verdienopdracht en deze keer gaat Sasha erg ver voor geld. Ze moet aan een paal hangen en doet er alles aan om een mooi bedrag te verdienen, en dat doet pijn…

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Sasha gaat ver met pijn lijden voor verdienopdracht In Een Jaar Van Je Leven is er weer een verdienopdracht en deze keer gaat Sasha erg ver voor geld. Ze moet aan een paal hangen en doet er alles aan om een mooi bedrag te verdienen, en dat doet pijn… Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Arme tijden bij Een Jaar Van Je Leven: Janet is van de smeerpolitie (video) Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Moraima geeft een bijzonder optreden Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's