Een Jaar Van Je Leven: Moraima geeft een bijzonder optreden

Een Jaar Van Je Leven: Moraima geeft een bijzonder optreden

Vrijdag 16 december 2022 om 15:07

In Een Jaar Van Je Leven lijkt het erop dat Moraima last heeft van podiumvrees. Ze bestijgt het podium, iedereen moedigt haar aan en de muziek begint te spelen, maar er komen geen woorden uit haar mond…

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Moraima geeft een bijzonder optreden In Een Jaar Van Je Leven lijkt het erop dat Moraima last heeft van podiumvrees. Ze bestijgt het podium, iedereen moedigt haar aan en de muziek begint te spelen, maar er komen geen woorden uit haar mond… Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Isaac plast in melkfles in volle slaapkamer Bekijk deze video » Arme tijden bij Een Jaar Van Je Leven: Janet is van de smeerpolitie (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's