Lang Leve De Liefde: Jan betaalde zijn moeder om de was te doen: 'Jij bent verwend'

Lang Leve De Liefde: Jan betaalde zijn moeder om de was te doen: 'Jij bent verwend'

Dinsdag 20 december 2022 om 14:58

Yasmin en Jan zijn aan elkaar gewaagd bij Lang Leve De Liefde. Het lijkt alsof zij een wedstrijdje doen Wie schreeuwt het hardst? Na een paar borrels en schreeuwmomenten verder komt Yasmin erachter dat Jan zijn moeder betaald om zijn was te doen. "Je bent gewoon verwend, mijn kinderen doen hun was zelf. Als je zelfstandig bent dan doe je dat," aldus Yasmin.

Bekijk hieronder de video.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Jan betaalde zijn moeder om de was te doen: 'Jij bent verwend' Yasmin en Jan zijn aan elkaar gewaagd bij Lang Leve De Liefde. Het lijkt alsof zij een wedstrijdje doen Wie schreeuwt het hardst? Na een paar borrels en schreeuwmomenten verder komt Yasmin erachter dat Jan zijn moeder betaald om zijn was te doen. "Je bent gewoon verwend, mijn kinderen doen hun was zelf. Als je zelfstandig bent dan doe je dat," aldus Yasmin. Bekijk hieronder de video. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook 'Kinderachtige' Caroline in Lang Leve de Liefde: 'Hier ga ik NIET op antwoorden' Bekijk deze video » Esmee in Lang Leve de Liefde: 'HOEZO rook jij als je op de wc zit!?' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Heb je borderline ofzo?' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's